søndag 13. mai 2012

Mai 2012


Fant at det var på tide å oppgraderer litt.

Har i løpet av vinteren etablert Karistrikk i "Kreativ Fløy" på Porselensfabrikken.
Dermed er det lettere for mine trofaste kunder å komme lettvint til. Har to innganger, dette er baksiden som kunder kommer inn når de har kommet fra Porselensutsalget.Her er det parkering tilgjengelig, i fint vær er det deilig å sitte ved elvebredden å slappe av på en av de utsatte benkene, gjerne med en kopp kaffe fra den lille kafeen ved brua. Dette bildet er tatt i høst og det er siden dette, satt inn bord og benker.Buss stopp rett ved brua, så det er ikke langt å gå heller. Utsikten er mot Hydro på kvelden, det var så vakkert lys!
Siden innflytning i mitt lokale, som skjedde i november 2011, har det vært mye besøk. Jeg selger strikkemaskiner og har hatt det beste salget på disse denne vinteren. Også en god del opplæring etterpå til de som har kjøpt maskiner. Noen har funnet/arvet/ kjøpt eldre maskiner og har også fått endel opplæring for å komme igang.

Lokalet mitt er ikke så stort, som de tidligere stedene jeg har vært, så mitt varelager av ferdige produkter, er litt for stor. Det medfører at jeg må sette bremser på egen produksjon, og det gjør litt vondt! Har masse ideer som jeg gjerne vil prøve ut.Derfor har jeg nå sittet og sydd litt. Tester ut forskjellige hodeplagg/hatter/capser. Capsene jeg hadde bilder av, er solgt, men har sydd opp noen i grønn filtet ull og en  i strikket norsk mønster. De får jeg legge inn ved en senere anledning.Disse hattene jeg har bilde av her, er strikket og tovet i Hifa 2, den røde i Finull fra Rauma. De tovet ikke nok så jeg har sydd på dekor i bremmene for å stive de litt opp. Brukte endel"håpløst"garn og de er blitt skikkelig fine.Nå i mai måned har det imidlertid vært temmelig stille, så jobber jeg litt med å gjøre klar strikkeoppskrifter til salg. Da lager jeg oppskriftene i flere størrelser og tar betalt kr. 200.00 for hver modell. Det kan kanskje synes mye, men det er mye arbeidde lagt inn og i tillegg kan jeg trå til med råd og tips underveis når noe stopper opp. Både via e-post eller på SMS/ mobil om det haster.

Ellers gleder jeg meg til en tur jeg drar nå onsdag 16 mai, til Dublin for å besøke en venninne og hennes mann. Var der for 2 år siden og det skal bli koselig å se de igjen. Har bestilt tur for å se handlegatene i Dublin, både de kostbare som Grafton Street og de mer normale som nok passer bedre min lommebok.Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.