lørdag 17. desember 2011

Desember 2011

Da er jeg på plass i " Kreativ Fløy" i gamle lokaler til Porselensfabrikken.
Flyttet inn i de lokalene jeg har ventet på en god stund, i slutten av november. Siden jeg ikke har stor nok plass ennå, er det nokså fullt og jeg har kun plass til 3 strikkemaskiner foreløpig.
Men nå er jeg i alle fall lettere tilgjengelig for kunder og får mer besøk enn jeg fikk på Tollnes der jeg holdt til de siste 3 årene.
Har fått laget ett syrom på bakrommet, så nå slipper jeg å dra hjem alt som skal syes, presses opp og merkes. Men har satt opp en stikkemaskin på kontoret hjemme. Men er sliten nå når jeg kommer hjem så det har mest blitt til å håndstrikke litt foran TV på kveldene i stedet.
Merker at jeg har blitt pensjonist så jeg klarer ikke så mye lenger som tidligere. Men er like opptatt av det daglige med design, strikking og søm. Så jeg har det vel som plommen i egget nå.
Har sydd opp endel Caper i høst, endel er solgt allerede, men fikk ferdig de siste 8 jeg hadde klippet så de henger ferdig. Denne gangen har jeg laget noen litt kortere for da ble de nettere på de som ikke var så høye.
Sydde også denne vamsen som er bildet denne gangen. Denne er kun en av. Hatten er kjøpt fra Evelyn Refsdal og er ett kunstverk som hun håndlaget.
Det er glatt ute, må bruke brodder på vei til jobben. Tidligere i uken fikk jeg ett hallingkast ut fra trappa hjemme, lå lenge på rygg for å kjenne etter om noe var brukket. Det var det ikke, så jeg har i alle fall ikke benskjørhet. Men temmelig øm og lemster ennå.
Ikke til å anbefale i min alder.
Nå får jeg starte dagen med å gjøre noe mer effektivt. Fant bare at det var så lenge siden jeg har vært innom her at det er vel på tide.
Om jeg har noen lesere her, ønsker jeg alle en God Jul og Godt nyttår. Det er lov å håpe på om det kan slå til for en gangs skyld!
Merkelig nok får jeg ikke lagt dette ut!

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.