tirsdag 7. september 2010

Strikkeopplæring


Så er første kurs elev ferdig med sin modell hun ønsket å strikke, via mitt tilbud om opplæring via e-post.

Hun ga meg denne tilbakemeldingen:

På kurset har jeg lært å regne ut prøve lappen slik at jeg slipper å telle maske, har også lært å regne ut slik at jeg kan strikke en genser fra side til side. oppskrifta var lett å forstå,og når jeg var i tvil tok jeg kontakt med Kari,veldig snar å svare.Har hun flere kurs er jeg ikke i tvil om at jeg skal melde meg på.Dette er litt oppsumering av kurset.hva jeg syntes.

Dette har også vært en utfordring for meg, for ingen av de påmeldte har valgt like modeller, noen med bilde fra utklipp, andre med hensyn til garn de har hatt på lager.Og etter egne mål, så det blir tilpasset kroppsstørrelsen til den som strikker.

Håper det blir flere etter hvert som vil velge dette, for jeg vurderer å flytte mitt verksted hjem neste år og kutte ut butikkdelen. Blir pensjonist neste høst og kroppen begynner å protestere , mer enn jeg liker. Har nå drevet med dette i mer enn 20 år uten ferie. Har vært borte 2x 5 dager i løpet av disse årene som kan kalles ferie. Det var i 2006 og i pinsen dette året.

Så jeg kommer nok heller basere min erfaring på nettbutikken og evt. dette kursopplegget.

Denne helgen var jeg i Stavanger på besøk hos min yngste sønns familie, sammen med datter, svigersønn og hennes to nydelige jenter. Deilig å komme litt ut av garnstøvet. Var med for å være barnepike på lørdagskvelden for disse 4 barnebarna imens foreldrene var på Ozzy Osborne konsert på Rått og Råde, i Stavanger. Dette var visst en helt topp konsert og de var så fornøyd med dette. Og for min del var det hyggelig å ha noen timer alene med 4 jenter. Leggingen gikk uten problemer også. Minstejenta forsøkte seg en gang, men godtok at farmor sa at hun måtte gå i seng.

Men jeg var ikke bra på søndag. Magesyke, kvalm og hodepine. I går kveld begynte jeg med sår hals. Lurer på om det er smitte fra barnehagen? Lenge siden jeg har vært så uvel, men det er kanskje på tide at kroppen framtvinger noen antistoffer?

Passer bare litt dårlig nå for jeg skal ha vakter på Dyrskuen i Seljord, både lørdag og søndag.

Nå har jeg strikket ferdig to nye topper i Lin og bomull. En i lilla og en i sort.

I går leverte jeg en kjole i samme garnet i sort og det var kjempeflott å se hvordan den kledde min kunde. Ny modell, jeg må strikke den opp igjen og legge den inn i nettbutikken.

Så skal jeg strikke en drakt i neste uke til en som liker å bruke dameklær og har bestilt igjen flere ganger.


Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.