torsdag 26. august 2010

Torsdag 26 august

Flere melder seg til mitt tilbud om å delta på min nye ide med å strikke egen modell med support fra meg.

Noen er ikke så trenet med strikk på maskin ennå. Noen har strikket endel og kan det grunnleggende. Men jeg har opplevet at elever har blitt litt overrasket likevel, selv om de mener de kan det meste. Så de råd jeg kommer med - vil ikke ta hensyn til om vedkommende synes å kunne alt fra før. Det vil også være nyttig for senere å lagre det som læres for senere bruk.

Jeg er av vesen en litt makelig person og bruker ikke energi på unødvendigheter. Derfor er det viktig for meg å jobbe rasjonelt. Det har også mye å si for lønnsomheten og beregningen av den prisen jeg må ta, for ferdige plagg også.

Det som er viktig er å ha klart for seg hva som skal strikkes, strikketeknikken som skal brukes, hvilket garn som passer. Jeg kan tipse om hvor garn kan kjøpes, hva jeg anbefaler til din spesielle modell. På grunn av høye portotakster, er jeg ikke særlig interessert i å selge garnet. Da vil det komme porto to ganger på pakkene. Prøvet litt i nettbutikken da jeg startet den, men det ble ikke noe lønnsomt siden de fleste skulle bare ha garn til en modell.

Men kan likevel skaffe spesielle garn hvis ønskelig.

Når du vet hva du skal strikke, har bestemt deg for garnet du vil bruke, må det lages en nøyaktig prøvelapp til dette. Jeg sender info på epost, når betalingen er lagt inn for kurset.

Leter du etter en ide på hva som skal strikkes, er det mye å se på nettet. Synes lite om å kopiere, det er lite kretivt og det er så mye mer spennede å lage sin egen modell. Men for å få litt inspirasjon, er det ikke så dumt.

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.