tirsdag 24. august 2010

Forsøker igjen!

Mitt tilbud om kurs på nettet, er en ny ide jeg fikk, etter å ha fått ganske mange henvendelser om hjelp til å kunne jobbe på egen hånd, med maskinstrikk.

Endel av mine kurs på mitt verksted har vært, at en elev kommer med en ide om hva hun ønsker å lage og hjelp til å få dette til. Da kaller jeg det strikk din egen modell med veiledning, istedet for kurs.

Så snart eleven mestrer maskinen og de forskjellige mulighetene, kan jeg trå til med min lange erfaring. Har masse erfaring å øse fra, de første 10 som sender meg epost for påmelding, får en bekreftelse om det er mulig å delta og etter dette må kurs/ veiledning for en modell, bestilles i min nettbutikk, betales på forskudd og vi er i gang.
Dette koster for disse ti, kr 500.00

Førsøks prosjekt og jeg vil senere vurdere prisen etter hvor mye jobb det medfører.

Er allerede to påmeldt etter jeg la inn dette tilbudet i går kveld. Derfor er det 8 ledige nå.

Er eleven kjent med maskinen og vet hvilket garn vedkommende vil bruke - er det nyttig om prøvelapp er laget ferdig. Men jeg kommer til å være disponibel hver kveld og kan nok levere tilbakemeldinger, en gang om dagen.

Kommer også til å tilby å lage ferdig maler til å legge under hullkort. Da er det lett å marker hvor du skal klippe og ikke så lett å klippe feil. Dette kan jeg lage, etter å ha fått oversendt en mønster rapport som går opp i 24 masker i bredden og inntil 50 rekker i lengden. Skal mønsteret være lenger, må det lages to maler.

Vil koste kr 30.00 pr mal

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.