søndag 12. september 2010

13 september 2010


Nå føles det som høsten riktig har fått innpass.

Var på hytta fra torsdag til søndags morge. Fordi jeg var utstiller sammen med Husflidhåndverkerne i Husflidhallen, på Dyrskuen i Seljord.


Mye folk, leste at det hadde vært 61 000 besøkende i år. Ikke rekord, for det striregnet hele lørdagen og det pleier å være den beste dagen.


På fjellet var naturen kledd i høstfargene. Søndag morgen lettet skylaget som lå nedover fjellsidene og jeg skulle ønsket at jeg hadde nødbrems på bilen for det var endel vakre motiver jeg gjerne skulle tatt bilder av. Men en mann bak rattet - håpløst å få stopp på bilen da.


Det ble for min del noe salg, skulle gjerne håpet på mer for jeg har litt mye på lager nå. Så jeg får se om jeg skal gå gjennom butikken og sette kraftig ned endel.


Traff menge kjente og siden jeg har vært på messer og utstillinger på mange plasser i de 20 årene jeg har drevet, ble det mange kjente ansikter. Jeg kjøpte også 200 gram av det lokale mohair garnet fra Telespinn i Svartdal. Skal se hvordan det fungerer i maskinen. Kan hende vi også kan få til litt samarbeidde etter hvert.


En annen utstiller jeg så på - visste at vi hadde hatt noe sammen - men hva? Etter å ha kommet i snakk, var det jo Lina fra systua til teater Ibsen. Jeg laget jo 7 modeller for noen år siden, til en stor oppsetning. "Den store dannelsesreisen" en forestilling som varte vel 7 timer med reise til forskjellige steder i Grenland. Stykket var satt sammen av forskjellige deler fra Ibsens stykker. Husker at jeg strikket kjole til Hedvik - vest til Hjalmar Ekdal - kjole til fruen ved havet - genser til den stundesløse og noen til. Begynner å bli gammel for jeg merker at jeg glemmer.


Våknet forresten fredag morgen med litt vissen arm. Trodde jeg hadde ligget på skulderen så den hadde "sovnet", men den er slik i tre fingre fremdeles, Kristian mente jeg hadde hatt ett drypp. Får komme meg avgårde til legen for kontroll. Det har vært lenge siden jeg har vært der nå.


Nå er det på tide å sele på ryggsekken og gå på jobben.

1 kommentar:

rett og vrang sa...

Fint innlegg! Du må jammen passe på deg selv! Har du vært hos legen??? En må ha en årlig sjekk-det har jeg lært! Synnøveklem

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.