fredag 9. januar 2015

Januar 2015
Det har gått svært lang tid siden jeg var innom her. Nå begynner jeg å forstå alle som ble pensjonister og klager på at de rekker ikke det de håpet likevel.

Men i løpet av 2014, pakket jeg sammen på Porselensfabrikken og flyttet Karistrikk hjem for godt ,
1 juli 2014. Vi bygget garasje og ett lite verksted der på ca 35 kv.m ble det nye Karistrikk. Der har jeg to strikkemaskiner oppe, det er ikke plass til mer. så er det to symaskiner og garnlager i tillegg til resten av min produksjon.

Men jeg har plass i 2 etasje i ei stue og der er det oppe 3 maskiner til. Og symaskiner.

Vet ikke riktig om jeg vil forsøke å selge flere av mine maskiner, kanskje en symaskin Cover Pro 1000 som jeg ikke får tid å bruke. Så har jeg en embelicher som jeg heller ikke har sett noe bruk for nå. Får se hva det blir til.

Har hatt mye jobb med å lage strikkeoppskrifter. Så har jeg laget endel av disse ponchoene som er på bildet. Selger de for kr 950.00. De er i nydelig kamgarn. Den mørke er i sort/marine som er så mørk at det må dagslys til for å se at den er blå.Det ligger noen til salgs i min nettbutikk. www.karistrikk.tictail.com Genseren under, er håndstrikket i mykt fint garn i large størrelse. Garnet heter Semilla og er 100 % organic wool. Den ligger i nettbutikken også. Er laget i kun 2 eksemplarer, og strikkeoppskriften kan også kjøpes.

 

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.