onsdag 23. oktober 2013

Nesten november 2013

Herre min jemini som tiden går!
Blir jo snart moden for rullator om alt skal fortsette i denne farten.

Jeg strikker og strikker. Sommeren i Kreativ Fløy i Porselensfabrikken har vært stille for kunder. Men arbeidsledig har jeg ikke vært. har jobbet mye med modeller som jeg skal legge ut i karistrikk.tictail.com og det tar sin tid.

Men har så mye tilbakemelding og salg med dette, at dette må jeg bare utvikle videre.
Nettopp i disse dager strikker jeg opp jakke med spisser i skjørtet, i ett nytt garn. Da jeg hadde laget modellen tidligere, la fabrikken ned produksjonen av det garnet jeg hadde laget jakken i. Da er det å gå på med krum hals igjen. Denne gangen i Perle bomullsgarn. Det medfører at all beregning må gjøres på nytt, strikkes opp, kontrollmåle, rekke opp igjen og strikke en gang til. Så det blir spennende om det blir riktig i morgen når jeg monterer den.

 
 
Har vært på ett par turer i høst. Først med busstur til Tallin, så opphold hjemme noen dager og så til Dublin i 1,5 uke. Det var ferie! Mye spennende opplevelser og jeg begynner å bli noe mer reisevant etter hvert slik at ikke angsten tar overhånd. Jeg har ikke flyskrekk, men er utrygg på nye opplevelser.
 
Det vil vel hjelpe seg etter hvert. I alle fall en flott tur.
 
 
 
Nå er det midnatt. Har vel ikke noe mer å tilføye i kveld. Får se om jeg kan ta meg sammen en annen kveld.

1 kommentar:

Vigdis Langeland sa...

Så ung og vakker du er på dette bildet da.

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.