onsdag 6. april 2011

April 2011

Har mye på hjertet, stadig vekk, men når jeg skal sette det på papir, blir mye borte. Sitter og filosoferer imens strikkemaskinen går. Etter å ha drevet med dette i 20 år, går det mye på rutine. Da flakker tankene i alle retninger. Gikk fra jobben i går med en liten lykkefølelse fordi jeg fikk til å strikke folder. Hadde fått muntlig info om at det kunne gjøres, men ikke hvordan. Siden jeg fikk telefon fra ei dame som spurte om jeg kunne holde kurs for 10 stykker, som ville lære seg litt patentstrikk på maskinen, fant jeg at det var fornuftig å gå gjennom de forskjellige teknikkene selv. Og det har gått uten problemer så langt. Det vil si, jeg måtte strikke 4 prøver før jeg ble fornøyd med garnvalg og maskefasthet. Og da jeg i forrige uke justerte tilkoblingen til maskinen og fikk strammet skruene, har det ikke jukset noe. På kvelden satt jeg litt på min nye laptop hjemme. Den har Window 7 og jeg må forsøke å finne ut hvordan det virker. Fant til slutt også kortleseren, den var godt gjemt. Så la jeg inn ett bilde fra ett større SD kort på 4 giga. det får jeg ikke registrert på de gamle PCene. Men i går oppgraderte laptopen drivere, og jeg fikk lagt inn bildet. da kan jeg bruke dette mer også. Så det var også en porsitiv opplevelse. Nå er det bare å finne ut hvordan Skype virker så jeg får pratet med barnebarn som er langt unna. Mye en gammel dame skal lære. Nå har jeg vært gjennom Window 97, Millenium , XP - Vista og nå Window 7. Må lære meg Photoshop Element. Men har andre fotoprogram på de andre PCene som er lettere og greiere å bruke. Men det går seg vel til.
Dagene raser og jeg jobber. For tiden har jeg trenet meg med å strikke på patentapparatet og laget denne turkise genseren i ren bomull. den passer fra str. 38 - str. 44 fordi den er veldig elastisk.


Så har jeg sydd endel Capser. Denne er i lilla og er litt større enn en jeg har i sort eller brunt.

Skal sy opp noen som ligger ferdig klippet på syrommet.Ellers har jeg nettopp strikket foldeskjørt i sort, før jeg setter meg til og fortsetter å strikke tunika. Denne gangen i blått og i sur grønt. maken til tunika i rødt over .

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.