mandag 12. juli 2010

Juli 2010

Så er juli 2010 halvveis og jeg holder på som vanlig. Er det stille i butikken, finner jeg på noe å gjøre. Har hatt noen kreative lysglimt og da tar jeg litt av. I tillegg skal nye modeller justeres endel og det tar tid.
Den siste uken har gått med til å strikke opp Tshirt i syltynn råsilke. 30/2 som jeg har lagt dobbelt. 3 kilo garn ble 15 stykker. De er strikket, festet tråder på og ligger nå i vaskemaskinen . Må vaske de for jeg planlegger å evt. dekorere de med silkemaling eller på annen måte.
Så har jeg ryddet og kastet ett tilhengerlass av ting og tang på mitt lager, dukke som var ødelagt, stativer jeg ikke kunne bruke og en god del "kjekt å ha - kanskje en gang"
Da fikk jeg så god plass at jeg skal bruke rommet litt mer på en praktisk måte. Har satt fram Embelisher maskinen for å filte ull med. Den ha stått i esken i to år fordi jeg må skifte endel av nålene på den. Har gjort det før og det er en klønete jobb som jeg gruer meg litt til.
Tenkte jeg skulle gjøre det i dag, men det ble endel besøk i butikken og det får gå først!
Og så holder jeg på med å justere på den vesten som jeg har laget sist. Forsøker både forskjellig garn, forskjellige mål i lengder og bredder. Det bobler litt i hodet om dagen.
Denne vesten - kan brukes på flere måter og er under utvikling. Her er den laget med dobbelstrikk - tuck på begge nålsengene i 28/2 tynt kamgarn

Dette antrekket er også nyhet under utvikling. Strikket i silke og lin.
Dette er str, small og jeg selger det for kr 950,00 komplett, til første som tar kontakt.

Jakken under her er tatt inn for kommisjonsalg fra en annen designer, som startet med maskinstrikk med å gå ett halvt år hos meg for å lære å bruke maskinen. Men hun har faglig utdannelse i tillegg og har jobbet 30 år som formingslærer. Så produktene er perfekte og de sitter som en drøm. Har 10 stykker i L - M og S i sort - vinterhvit - vårgrønn i L - lilla i S og støvblå i S
Modellen sitter like pent på oss som har litt mer former også!Så har jeg fått tak i Lin og bomullsgarn fra Firenze, i hvitt, sort, lilla og tomatrød. Strikker dette garnet i toppen som er litt slimmet i fasongen. Har de ferdig i medium og large. Kan bestilles i disse fargene også i small, om det er ønskelig.Disse to kaftanene er også på lager nå. Har laget også i kvadrat i sennepsgul og sort, og noen flere farger jeg ikke har fotografert ennå også. De henger ferdig til det.
Denne cherisse og sorte blir det bare denne av.Strikket flere topper også i silke og lin. Den turkise er solgt og havnet i California.
Bilder på dukker blir litt feil for overdelen er under bysten med volangskjørt nederst.
Den gule er str. large og den er litt lenger enn den ser ut som på bildet så det er vel i grunnen en kjole. Har også en annen modelle der overdelen går ned til livet. De som har prøvet den, har også kjøpt den. Den strikkes i hamp og viskose.Så får jeg gi meg for i dag. Tresmak i baken, etter å ha sittet så lenge stille.


4 kommentarer:

rett og vrang sa...

Så nydelig bloggen din har blitt! Flott presenterte varer også. Dette var smakfullt!
Klem

karistrikk sa...

Tusen takk for kommentar! Det er ikke så ofte jeg får det.

Trollmor :) sa...

For en herlig blogg og nettbutikk !!! Tror aldri jeg har sett så mye lekre plagg på en gang, noe sted.. Gosj, så flink du er !! Får jo lyst på alt som er her, nesten... :):)

karistrikk sa...

Tusen takk Trollmor.
Se også i min nettbutikk www.karistrikk.no

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.