torsdag 10. juni 2010

11 juni 2010


I dag regner det og det var vel noe som trengtes. Temmelig tørt ute har jeg sett. Og sikkert godt å få renset luften for støv også.


Lørdag 5 juni var jeg deltager på kunstmarked foran Porselensfabrikken. Vi var 19 utstillere. Tror jeg fikk tatt bilde, men det ligger på det andre fotoapparatet, så jeg får legge inn senere.


Ett av mine salg der, er jeg spent på. Kan hende det vil komme i Se og Hør om jeg har flaks. Det skal jo være ett kjempebryllup i Marokko - denne helgen tror jeg. Skjer det - skal jeg si fra.


Massevis av positive tilbakemeldinger og mange som ville ønske at jeg flytter ned igjen. Og om alle gode makter står meg bi - ønsker jeg å flytte verkstedet og mitt utsalg ned til Porselensfabrikken. Men har igjen ett år på min nåværende kontrakt og huseieren var ikke villig til å la meg slippe det siste året.


Så jeg får bare håpe det vil gå seg til etter hvert likevel. Er altfor stille her oppe, desverre, for det er veldig praktiske lokaler både å jobbe i og ha kurs i. Produksjonen har gått ned her oppe, siden det de siste to årene ikke har vært utpakning i Oslo. Norges Husflidlag la ned utpakningen på Håndverkeren, på grunn av konkurransen de fikk med at Birka ordnet dette på Lillestrøm i stedet. Der er dagene for lange for meg som er alene, så da faller det bort for min del. Derfor har det praktisk talt ikke vært engros bestillinger lenger.


I tillegg er det de fleste av mine faste kunder, som tar seg bryet med å lete etter meg. Ikke dropp inn som kommer av nysgjerrighet. Takket være utstillinger andre steder, som på Hotell Wassilioff i Stavern, denne siste på Porselen, har jeg klart å få hjulene til å gå rundt, til nå.


Dette blir visste en regnværsblogg i dag. Men alt kan ikke være solskinn heller.

Nå skal jeg starte med å produsere den nyeste toppen min, lik den jeg håper å se igjen!


Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.