søndag 22. februar 2009

Februar 2009


Helg og gårsdagen lavet det ned med snø. Tung, våt snø. Har gått en tur opp og oppgradert PCen på kontoret, med antivirus. I dag 22 februar, har solen tittet fram og det begynner å dryppe fra taket. Taket raste av snøen i går, så da kan man gå trygt igjen.


På verkstedet har jeg fått en praktikant i maskinstrikk. En dame fra Syria. Hun kan strikke endel, men må ha opplæring i min måte å lage ting på. Vi satt sammen en eldre Passap strikkemaskin på torsdagen, hun strikket litt for å se om den fungerer og det ser lovende ut.

I første omgang vil jeg ha en prøvetid på 1 måned for å se om vi kan jobbe sammen. Senere er det visst mulighet for 10 måneder med mulighet for en ny periode på det samme lengde. Det trengs sikkert for hun leser eller skriver ikke på norsk og det er jo nødvendig dersom hun vil ha en jobb i Norge.


Må nok forsøke å få litt info om denne maskinen for brukerhåndboken er på tysk og en annen på dansk er til en nyere modell. Får senere besøk av en annen dame som har hatt denne maskinen. Kunne være artig om den virker.


Fredagen monterte jeg fem gensere som jeg hadde strikket i mohair/merino/polyamid garn fra ett spinneri i Firenze


Ellers er dagene opptatt av å utvikle ny design, strikke opp garn som er på lager som jeg ikke har rukket å strikke opp. Har også en bestilling som jeg tenker jeg strikker i morgen. Skal ha salgsutstilling på Hotell Wassilioff i Stavern i påsken.

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Min bloggliste

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.