mandag 19. november 2012

Englands tur i september

 
Du verden så sløv jeg har vært med min blogg.
 
Dro i september på en drømme uke til England, kurs på Metropolitan i nærheten av Crewe. Midt mellom Liverpolog Manchester. Bildet under her er fra Hunters Lodge som vi bodde.

 


Det var virkelig en Dream Week ja! Ble hentet hver morgen med buss som også kjørte oss tilbake om kvelden til en overdådig middag på hotellet.
Tror vi var rundt 60 deltagere. Vi var tre damer som dro sammen søndagen fra Torp,  Sandefjord lufthavn og landet i Liverpol. Der kapret vi en taxi, prutet til en akseptabel pris, for en rå kjøretur til hotellet. Fikk også avtale om å bli hentet en uke senere for retur hjem. 90 miles sa taxidriveren det var. I alle fall så gikk det unna så koffertene skanglet rundt bena på oss.

Mandag ble vi ønsket velkommen, tirsdag startet kurset og det var både noe nytt og nyttig og noe kjent. Noe problemer for meg siden det ble utlevert skriftlig info. Å lese engelsk info med forkortelser, var ikke min sterke side.

Litt hvile ute, i nydelig vær i en pause med fler av de norske deltagere

Bill King viser den minste symaskinen jeg noen gang har sett! Tror jeg vil fortsette senere med dette for å få litt mer orden i dette.

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.