torsdag 27. januar 2011

27 januar 2011En modell strikket i vinter


Den blå er strikket av rester i disse fargene.
Måtte avslutte forrige innlegg da det kom kunder.


Jeg har i flere år vært ille plaget med psoriasis på fingrene. Litt tungvint, for når det var på det verste, måtte jeg bruke hansker som er beregnet til finmekanikk. Jeg fikk noen bokser med "Fri Flyt" av min datter, det hjalp litt, så jeg kunne istedet for hansker bruke plaster på de fingrene som sprekker. For noen uker siden fikk jeg forespørsel om å være testperson på "OliVita olje. Det er selolje, omega 3 og kaldpresset olivenolje. Fikk spørsmål om å ¨bruke dette i 3 måneder og gi tibakemeldinger om virkningen. Nå har jeg nesten brukt opp to flasker, sprekkene har blitt litt mindre av, men jeg ser ingen virkning av det som er på albuene.


Noen dager er ikke verkingen i knoklene - hofter og rygg ikke så ille at jeg trenger å bruke smertestillende tabletter. Men de siste 5 dagene har vært vonde. En av nettene våknet jeg sikkert 10 ganger av at jeg verket. Så det er fremdles utbrudd også av Psoriasis på 8 fingre, men bare to har sprukket.

Nå tenker jeg at jeg skal inn og sy litt igjen. Har montert ferdig to gensere i dag i bomull og sendt melding til kunden at den er ferdig. Venter bestilt stoff som er i posten nå og da får jeg se om kreativiteten ankommer om jeg rydder litt på syrommet mitt. Fant noen maskin nåler jeg har lett etter en stund da jeg flyttet en skinnlapp. Skal prøve de nålene!


Jakke, laget til veske fra Øyvind Gundersen som holder til på Kanariøyene. Han har kjøpt metervare strikk fra meg som han feller inn i sine vesker.
1 kommentar:

sjante sa...

Den toppen var skikkelig stilig Kari:D
Håper å få tatt en tur innom å sjabbe litt:)
Bare den dumme bilen snart kunne vært frisk:(

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.