søndag 9. mai 2010

9 mai 2010

Holder jevn og trutt på med å legge inn nye bilder i nettbutikken.Det er mye arbeidde, men det er så mye jeg har på lager, som jeg ønsker å vise. Denne blå på på høyre side her, er en modell laget i bomull. Kjøpte garnet for lenge siden hos BC garn i Danmark, men fikk aldri rotet meg til å strikke det. Modellen er laget som noen andre like modeller i flere forskjellige garn. Er noe ettersittende til halve høyden på toppen og vidde nede. Kun denne ene som er i dette garnet.


Denne hvite kjolen er i myk boucle' 80/20 %ull/polyester fra Italia. Er det eneste ullgarnet som kunder jeg har som nekter å engang prøve ull, kan bruke og som kjøper.

Denne modellen er i medium og large størrelser. Offhwite farge. Meget elegant kjole også for oss som har noen handtak i sidene.

Under her: Blå todelt topp med lite klokkeskjørt. Strikket i Hamp og Viskose. den kan fåes i mange farger og om man ønsker bare toppen, er det bare å velge farge og størrelsen. da strikker jeg på oppdrag. Den brune todelte er i tynt kamgarn. Dette er også mulig å få strikket i valgt farge og etter mål, om det er ønskelig.


To topper i ren, tynn bomull. Begge i str. medium. Dette garnet, i denne modellen, kan ikke strikkes større enn i large størrelse, men i mange farger. Den måler ca 60 cm i siden der skråkanten begynnerRød todelt kjole i ull/nylon som kan vaskes i maskin. Har flere størrelser ferdig.


Ellers har jeg solgt den aprikos genseren og holder på å lage opp samme modell i offhwite. Stilte noe feil på maskinen så det blir to stykker. En helt lik den aprikos og siden jeg glemte å stille den venstre fra 0 til 1, ble det en form for halvpatent på 2 rette og 2 vrange i mønster som ble så lekker at jeg valgte å lage to stykker.Trøblet mye før jeg fikk det til, for jeg erfarer stadig at maskefastheten er veldig viktig for at ikke maskinen skal kaste av masker, i sidene. Tror jeg rakk opp bortimot 10 ganger før jeg satt ned maskefastheten fra 4 til 3. Da gikk det som smurt.


Jeg har også vært en tur i forrige uke og sett på lokale på Porselensfabrikken. Kan få lokale der i ett kreativt fellesskap. Det frister, men jeg har igjen ett år på min nåværende kontrakt. Det er å håpe at min huseier vil slippe meg litt tidligere. Han sa at vi burde vel klare å komme til enighet, men at han ville tenke på det.


Denne helgen har vi hatt to nydelige jenter på besøk. Barnebarn på 10 og 12 år. Foreldrene skulle på Countryfest. Tror de trivdes godt og pizzaen jeg laget, gikk ned på høykant. Utrolig flinke til å leke sammen også, var de!


Nå er vi hundepasser for en liten Colliejente, for en kunde jeg har. Hun skal være her ett døgn imens hennes eiere er på "Harrytur" til Strømstad. Det er Kristian som er hundepasseren. Jeg må på jobb i morgen. Har nye bestillinger hver dag og en, gruer jeg skikkelig til. Var så dum at jeg sa ja til å strikke ei smalstripete jakke i 4 farger. Striper på tvers, 2 cm høyde på stripene. Tror dette er noe som vil ta noen dager. At jeg ikke kan lære å si nei!


Neste uke er det himmelspretten, så kommer 17 mai over helgen og dersom det ikke kommer aske i veien, drar jeg til Ireland på 20 mai for besøk i 5 dager. Er spent både om jeg kommer dit og om vi kommer tilbake igjen også!

2 kommentarer:

rett og vrang sa...

Spennende med Porselensfabrikken! Er det mange der?

sjante sa...

Du har så masse flotte modeller:-)
Ble ferdig med genseren, ble knall fin, men armene ble litt vide.

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.