torsdag 28. januar 2010

Irritert over telefonselgere.

I dag ble jeg igjen oppringt av telefonselgere, kan ikke forstå hvilken grunn det er at ikke firmatelefonen kan sperres, for telefonsalg.

I forrige uke var det 1880 og Tele 2 som ringte og ville antagelig komme med ett fett tilbud. Bare jeg kjøpte det de ville tilby. Jeg gidder ikke lenger høre hva de lirer av seg, så hva tilbudet var vet jeg ingenting om

I dag ringte en hyggelig dame fra Creditreform og fortalte at de hadde tatt kredittvurdering av meg og at jeg lå kjempehøyt på ratingen. 60 % sa hun, og at gjennomsnittet lå på ca 35 %.

Selv mener jeg at den burde ligge på 100% siden jeg aldri hadde opplevet inkasso.

Men det måtte jeg bygge opp for hvert år får jeg vite. Så tilbyr hun at jeg kan kjøpe en plakat innrammet med glass for å henge på veggen med dette. ????????????

Hva i all verden skal jeg med noe slikt? Hva i all verden er dette for en fjollete ide?

Jeg blir helt matt. Og jeg er dritt lei av å løpe til telefonen opptil 6 - 7 ganger fordi noen forsøker å sende fax. Den kuttet jeg ut etter å ha fått metervis med fakser med tilbud om alt fra sikringer og lyspærer til mopeder.

Det ringer som regel mens jeg er midt i ett arbeidde og siden mange av mine kunder kontakter meg på telefonen, må jeg ta den når det ringer. Og lei av selgere som vil vite hvorfor jeg ikke vil spare penger, på nettopp deres tilbud. Jeg sier som regel at er tilbudet så bra så får de sende en epost så skal jeg se på det når jeg har tid. Jeg driver med design og produksjon og blir irritert over slik bortkastede tilbud. Blir mer og mer uhøflig selv etter som timene går.

Ellers har jeg det bra.

1 kommentar:

rett og vrang sa...

Det er du ikke aleine om! Har registrert nei flere ganger i registeret - senest i 2009. I dag kom det en på mobilen også, og da FRESER jeg! Da det samme nummeret ringte privat i kveld, tok jeg tlf og slo av samtalen med det samme... Jeg skjønner ikke at noen ikke kan ta et nei for et nei! I går kom en tlf fra Kvasir på mobilen. Jeg er ikke intr., sa jeg da. Endelig gikk DET inn! Jeg er så LEI av det der!

Synnøveklem - som leser bloggen din...

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.