søndag 17. januar 2010

Forandring fryder.

Forandring fryder sa kjerringa da hun kastet ut gubben og slapp inn katta. Har forandret malen på bloggen. Fikk litt info fra Synnøve om hva jeg kunne gjøre for å redigere det litt, men det skjønner jeg lite av. Gamle hoder funker ikke så lettvint. Så hva gadget er og hva jeg kan bruke det til - får være inntil videre.

Legger inn ett bilde jeg tok her om dagen. Jakken mangler knapper enda. Har håndstrikket forkanter med knapphull og krage, Det er litt vanskelig å ta bilder i butikken for det blir med så mye annet enn det jeg vil vise. Dette tok jeg for å vise hatt, tovet i kamgarn.

Jakken er strikket i ett mohairgarn jeg kjøpte fra en dame i Vestfold, som hadde startet med mohairgeiter. Det har stått i mange år i hylla. Men jeg har planer om å bli flink til å strikke opp lagerbeholdningen etter hvert og ikke ha så mye eksperiment garn stående.
Så da blir det bare få plagg i slike modeller.

Denne er i str. Large og har utskrådd vidde. Skjørtet er ribbestrikket silke og lin.

1 kommentar:

Synnøve sa...

Likte den dama som ikke kunne stoppe å strikke - det er flott! Når det gjelder å redigere blogg,greier du det fint! Har ellers feira 40-årsdag i kveld...bare jenter... Forteller senere. Klem

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.