onsdag 4. november 2009

Mot vinter
4 november 2009
Liker ikke denne årstiden. Mørkt om morgenen på vei til jobben, mørkt når jeg skal hjem igjen.


Kaldt, blåser og det har vært ganske kraftig regn. Det virker som det er like før det vil komme snø.
Har jobbet mye denne uken også. Sydd nesten ferdig, to kåper i filtet ull i empirefasong. En sort str. large og en rød i medium. Tror det er på tide å finne en ny modell nå etter alle de Capene jeg har laget de siste årene.Har i dag klippet 4 bolero vester i fake pels. To i ulveskinnspels og to i lurvete grått. Verkstedet ble seendes ut som om jeg hadde drevet med å barbere katter.

Har også strikket opp 4 grå gensere som er sydd på med fake pels på hoftestykke og nede på ermene. En er ferdig - to er nesten ferdig. Syr de ferdig i morgen. I tillegg har jeg strikket en genser i Cottolin, grovt garn. Har også festet tråder og presset opp endel som har ligget nesten ferdig.


Har så lyst til å bestille mere stoff til flere kåper, men bør vel bruke opp mer av stoffet jeg har på lager, først.


Tror jeg er litt deppa i kveld. Fingrene har sprukket opp og jeg oppdaget at når jeg klippet vestene, hadde de sprukket så handa var full av blod. Er dumt med Psoriasis på fingrene.

Må vel sause inn med kortison i kveld og ligge med vanter noen netter igjen.


Tenkte meg å ta en tur til Kunst og Håndverksmessa på Lillestrøm til lørdagen. tar bussen tur- retur. Godt å få ett avbrekk fra det daglige også. Lader ellers opp til neste utstilling 28 og 29 november i Stavern igjen. Der liker jeg å være. Har også fryktelig lyst til å stikke innom Rainbow tekstil i Oslo. Men da kommer jeg nok til å handle mere stoff likevel.


Så fikk jeg en bestilling på en selskapskjole i kornblått fra en dame i Dublin. Skal brukes i ett bryllup i Sverige i januar. Damen har samme mål som meg, så underbevistheten er i gang med å finne en løsning på hennes ønsker.


Det skal ikke være for tynt, det skal ikke klø - ergo kan jeg ikke bruke ull. Den skal være fotsid og med vidde i skjørtet. Skal strikkes.

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.