fredag 25. juli 2008

Karistrikk 2008
Ikke ofte jeg har vært innom her. Det hadde du helt rett i - Vigdis. Ikke så greit for ei gammel dame å huske innloggingen med passord og greier, skjønner du!. Når jeg en gang får åpnet bloggen, så glemmer jeg hvordan jeg gjorde det igjen.


Så tror jeg at jeg også roter det litt til, så jeg har vel 3 forskjellige blogger her og der.


I tillegg til blogg og bilder norge1-2-3 og og trådsnella.
Hva gjør man ikke, om man av og til kjeder seg.
Har hatt en meget travel sommer. Har flyttet butikk og verksted til Lahelleveien 1, 3919 Porsgrunn. Der er lokalene veldig praktiske både for strikkingen min, søm og design, har satt opp 5 forskjellige strikkemaskiner i ett rom. Også alt tilhørende kontorarbeidet med PC, skrivere, monteringsmaskin, massevis av forskjellige garnkvaliteter osv.osv.


Neste rom er en strikkemaskin til, pluss tre symaskiner. Har to til som ikke er pakket opp ennå


Det får vente til jeg får bruk for de. Har en Embelisher som er til å tørrtove inn ull med og en Cover Stitch maskin til å sy tvillingsømmer med.
Så ett rom som brukes til stryking og endelig ett ganske stort lagerrom som også skal brukes til klippestue. Nå skal jeg i gang med å sy opp korte jakker i filtet ull, Caper som jeg sydde 124 stykker av i forrige sesong. Bestilte stoff mandag, men Knappehuset hadde trøbbel med dataen sa hun jeg bestilte av, så det kunne ta litt tid før jeg fikk det.
Så har jeg etter forholdene en intim og koselig butikk i front. I dag fikk jeg dør ding dongen så jeg hører når noen kommer inn. Har strikket her nå i 2 uker og jobber med det som jeg skal ha med til Akademiet i Rauland, 2 august. Da skal det være markedsdag der. Skal også være med på endel flere evenemanger i løpet av høsten.
Har strikket og montert 6 kåper og endel andre modeller. skal se op jeg har bilde av kåpen og legge inn. Men det var bare to av kåpene som er i sort og hvitt. De 4 andre er i andre farger og andre mønster.
Nå er klokka snart 24 og det er veldig varmt. Var bortimot 30 grader da min mann hentet meg på butikken i ettermiddag.


Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.