torsdag 27. januar 2011

Januar 2011

Grå ullboucle drakt, A- jakke - klkkeskjørt og skjerf med fake ulveskinn.

Januar er nesten borte. Det blir lysere hver dag jeg går på jobb. Glatt, så broddene er greie å ha. Heldigvis er jeg gammel nok til å ikke være redd for å bruke de.
Det har vært en kald fornøyelse å være her denne vinteren. Strømregningen i fjor var skremmende, så jeg har kun hatt på varmekablene på halv effekt og buret meg inn på verkstedet med en liten 500w varmeovn og forheng ut mot butikken. Lite besøk og de som kommer er vinterkledd likevel. Så har jeg varme på det rommet de kan prøve, og det har gått greit.

Men om jeg har kledd på meg somjeg aldri før har gjort, hadde liten effekt på den strømregningen som kom nå. Når jeg studerte den nærmere, ser jeg at de på toppen av det hele tar forskuddsbetaling for forventet forbruk fram til mars. Dette innebærer også at jeg betaler momsen på forskudd! Slå den!

Ikke rart at man mister respekten for styre og stell!!!! Det er vel noe de byrokrat rottene har funnet ut, er en måte å trekke inn mer penger på. For at det er de som egentlig styrer dette landet, er jeg ikke i tvil om.

Alle problemer som dukker opp i samfunnet - vi legger på en avgift!

Jeg ser at det er ikke kommet så mye snø denne vinteren her i alle fall. I fjor kunne jeg ikke se over brøytekantene fra gangstrien jeg går fram og tilbake på jobben. Men glatt har det vært. Og kaldt.

Har hatt salg på varebeholdningen i vinter og har vel solgt ut ca 25 % av mitt lager. Må holde meg i tømme for ikke å produsere opp igjen, og det er ikke lett. Men rydder og har kastet endel som jeg har samlet på i løpet av en tid. Mye som kanhende vil være kjekt å ha, men må få bort endel til jeg flytter verkstedet hjem i mai - juni. Har kontrakt fram til 1 juli og det var en tabbe å flytte hit. De faste kundene og kurs elever - strikkemaskin intresserte finner meg, men de som bare dropper inn er ikke ofte å se.

Ikke nok trafikk på nettbutikken heller. Den kan fungere like godt hjemme, der jeg kan bruke ett rom på ca. 24kv.m i 2 etasje og kontor i første. Der tror jeg at jeg vil sette opp symaskinene.

Ingen kommentarer:

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.