mandag 13. mai 2013

Våren 2013


Ett bilde fra utstilling på Porselensfabrikken. "Design til folket" denne våren.

Kari driver fremdeles verksted og butikk. Nå er det nesten 2 år siden jeg flyttet inn i lokaler på Porsgrunn Porselensfabrikk. Inne i "Kreativ Fløy", så slik er det å være pensjonist!

Ikke det store besøket i vinter, det har vært mye bygge kaos utenfor, som nok har skremt bort en del kunder. Men det har vært kurs i maskinstrikk og besøk fra trofaste kunder. Så det har vært nok å sysselsette seg med. Ponchoen i front på dette bildet, er strikket i Shetlandsull og tovet. Ett nydelig materiale og den klør ikke. Har solgt bra og jeg har også laget en kortere utgave. Men denne har jeg solgt ut, og ikke hatt tid til å lage opp ennå.

Kom hjem for 14 dager siden fra ett spennende og hyggelig besøk til Island. Vi var 20 damer som dro sammen og hadde 4 netter der. Selv var jeg så heldig at jeg fikk besøke en annen strikker fra Reykjavik. Hun hentet meg på hotellet og kjørte meg tilbake på kvelden. Tusen takk til Osk for en hyggelig ettermiddag.
 
Det var en stor opplevelse også å bli med på en 10 timers rundreise med buss for å se litt av Island.

 
Forsøkte å ta bilde av geisir. Den het Stokkur så vidt jeg husker, men det var en eksplosiv opplevelse. Innen jeg fikk fotoapparatet slått på, var den på vei ned igjen.
 
Alt i alt var det en flott tur og jeg drar gjerne igjen til Island. Men det var Kaldt!
 
Fant en vegg jeg synes var litt flott! Gikk langs Laugarvegur, designgaten på Reykjavik på vei tilbake til hotellet vi lå på.
 

 
 
 
Nå skal jeg i gang med en ny nettbutikk som jeg jobber litt med. Skal bearbeidde en del av mine design,til maskinstrikk oppskrifter. Fått lagt til Paypal betaling og oppskriftene blir sendt via e-post til de som ønsker det. Dette er bare i startgropa ennå, men har lagt inn to modeller foreløpig for å teste om jeg håndterer dette selv. så www.karistrikk.tictail.com  skal nå være oppe å gå.
 
Da er tiden gått fra meg i kveld og natten faller på!

www.karistrikk.no

Vil også ønske alle til å besøke min nettbutikk.

Ferdige modeller, modeller som kan strikkes på bestilling.

Tilpasset eget ønske og egne mål.


Endel oppskrifter for maskinstrikk med forslag om garn.

Ta kontakt.

Bloggarkiv

Om meg

Bildet mitt
Porsgrunn, Telemark, Norway
Forhandler av Norsy strikkemaskiner og tilbehør.Kurs i maskinstrikk, oppskrifter til strikk på maskin. Designer og produsent av klær laget med strikkemaskiner. Også endel søm. I tillegg forhandler av strikkemaskiner. Lærer bort å bruke strikkemaskiner og å lage sin egen design.